69vnphim sex sexj88vn6969vn 123b5679 123b j88
Lindemans

Lindemans

Onze recepten en cocktails

Bieramisu van witte chocolade met frambozen en Lindemans Framboise

Bieramisu van witte chocolade met frambozen en Lindemans Framboise

Werkwijze

  • Breek de eieren en scheid de eierdooiers van de eiwitten. Klop de suiker met de eierdooiers schuimig.
  • Breek de chocolade in stukken. Houd een stuk apart om er schilfers van de maken. Laat de rest van de chocolade smelten met een beetje melk. Roer er de mascarpone onder. Voeg de eierdooiers toe en klop heel stevig tot het mengsel homogeen is.
  • Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het mascarponemengsel.
  • Meng de frambozencoulis met het frambozenbier in een diep bord. Doop de lange vingers in de frambozencoulis en leg er een laag van op een bord. Leg er een par frambozen op en bedek met een laag mascarponemengsel. Herhaal tot alles op is, maar eindig met het mascarponemengsel.
  • Laat de tiramisu minstens 4 uur in de koelkast rusten. Haal de tiramisu kort voor het opdienen uit de koelkast.
  • Werk af met frambozen en eventueel geroosterde amandelschilfers of frisse muntblaadjes. Schenk er een glas Lindemans Framboise bij.

Uit 'Bapas' van Karl Van Malderen, uitgeverij Manteau.