Lindemans
Onze recepten en cocktails
Couscous van staartvis en Lindemans Gueuze
Werkwijze
- Snijd de vis in beetklare stukken.
- Gril de sesamzaadjes gedurende 2 minuten in een pan met antiaanbaklaag onder voortdurend roeren.
- Plet de zaadjes dan met de koriander, de peper en de kruidnagel tot je een fijn poeder hebt.
- Meng het poeder met de honing en de Lindemans Gueuze en laat de vis daarin gedurende minstens 15 minuten rusten.
- Strooi de couscous, de rozijnen en het kaneelpoeder in een ruime schaal.
- Giet er 2 dl kokend water bij en laat afgedekt zwellen.
- Schep de vis uit de marinade en bak hem aan in de hete olie.
- Voeg er de marinade bij en laat die op een hoog vuur licht karamelliseren.
- Schep een portie couscous op de borden en leg de vis erop.
- Lepel de saus eromheen en dien op.