Lindemans
Onze recepten en cocktails
Gesauteerde kippenblokjes in de wok met Lindemans Gueuze
Werkwijze
- Meng de sojasaus met de Lindemans Gueuze en breng op smaak met peper en tijm.
- Snijd de kipfilets in stukjes en leg ze in de marinade.
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel de uien en de knoflook en snipper ze.
- Borstel de champignons en snijd ze in stukjes.
- Doe de helft van de olie in een wok en bak de uien en de knoflook aan.
- Voeg de champignons toe en roerbak gedurende 6 minuten.
- Schep alles uit de wok en zet even opzij.
- Doe de rest van de olie in de wok, schep de kip uit de marinade en roerbak ze gedurende 4 minuten.
- Schep de champignons en de marinade bij de kip en laat nog 2 minuten doorwarmen.
- Dien op met de gekookte rijst.